Måske den smarteste gulvvasker <br> på markedet..

Måske den smarteste gulvvasker
på markedet..

UNDGÅ AT FÅ HÆNDERNE I DET SMUDSIGE VAND

Leifheit Picobello

Det integrerede vridesystem på skaftet gør Picobello utrolig anvendelig, så du undgår at få fingrene i det smudsige vand og er samtidig skånsom for ryg og lænd. Gulvvaskerens microfiber-cover fjerner effektivt snavs og tåler maskinvask. Piccobellos fleksible 360 graders led gør rengøringe let i hele huset, og kan endda komme ind de besværlige steder.

Picobello - måske den smarteste gulvvasker på markedet

Et rent gulv er fundamentet i hjemmet, der danner grundlag for velvære og trivsel. Her på siden finder du vores fantastiske gulvvaskere fra Picobello-serien, som du kan bruge til at rengøre alle hjemmets gulvoverflader, store som små.

Hovedet på gulvvaskeren er roterbart og kan nemt drejes, så du kan nå selv de mest besværlige hjørner. På stangen sidder en vridefunktion, så du undgår at have kontakt med klud og vand under hele rengøringen. Det har aldrig været nemmere at få et skinnende, rent gulv – bestil din Picobello nu.

Hvorfor skal jeg vælge en Picobello gulvvasker?

Gulvet er en udsat del af hjemmet, hvor tyngdekraften sørger for, at det meste snavs, støv, hår og lignende i sidste ende lander. Derfor er gulvvask og støvsugning en uundgåelig opgave i hjemmet, men det er sjældent den rengøringsopgave, som de fleste ser frem til. Det skyldes ofte en besværlig proces, hvor mangelfulde redskaber langsommeliggør opgaven.

Den gode nyhed er, at vi har redskaberne, som du har brug for, når du vil gøre din gulvvask mere effektiv og hele processen hurtigere – Picobello.

I denne serie fra Leifheit finder du tre forskellige gulvvaskere og to slags klude, der giver dig det, du har brug for:

  • Picobello S Gulvvasker 27 cm i bredden. 
  • Picobello M Gulvvasker 33 cm i bredden. 
  • Picobello M Gulvvasker med teleskopstang, som indstilles til din arbejdshøjde. 
  • Picobello Cover til trægulve – fås til både den smalle og brede model. 
  • Picobello Micro duo Cover, som er velegnet til alle gulve. 

Med Leifheits rengøringsartikler kan du gøre din daglige husholdning endnu mere effektiv. Vi har et stort udvalg til gulvrengøring, hvor du blandt andet kan finde fantastiske produkter og gulvvaskersæt fra flere af vores serier:  

Undgå at få hænderne i det beskidte vand

Det roterbare hoved, der fås i forskellige bredder, kommer nemt ind i alle hjemmets kroge. Det, der gør Picobello-serien enestående, er vridesystemet, som er fastkoblet til gulvvaskerstangen. Det giver dig flere fordele:

  1. Du undgår al kontakt med klud og vand under gulvvask: Det er både en hygiejnisk og bekvemmelig fordel, når du kan bruge det smarte vridesystem på Picobello, da vandet kan være snavset og meget varmt.  
  2. Du kan bruge en ganske almindelig gulvspand: Det smarte vridesystem gør det hurtigt og nemt at gøre kluden tør nok til, at du igen kan vaske gulvet.
  3. Din plads i skabet optimeres – alt du skal bruge, er Picobello og en vilkårlig spand: Med Picobello får du præcis, hvad du har brug for, når du vil rengøre dine gulve, hverken mere eller mindre.

Har du planer om at gøre hjemmet hovedrent i den nærmeste fremtid? Bestil alt du skal brug i vores store sortiment, der gør din rengøring mere effektiv, så du kan bruge din tid på det, som du virkelig værdsætter.

Hvis du har et hjem, der trænger til rengøring, har vi løsningen, du leder efter. Du kan vaske dine vinduer til perfektion med vores vinduesvaskere samt svabere og skrabere. Vi har også et udvalg af afstøvere, der hurtigt kommer omkring enhver gemt krog i hele hjemmet.

Du kan også læse vores udførlige guide om, hvordan du får skinnene og rene gulve på rekordtid her, hvor vi giver vores bedste tips og tricks til din gulvrengøring.

Køb hele Picobello-serien online hos Leifheit.dk

Er du også en af de mange, der udskyder rengøringen af dine gulve? Det skyldes sikkert, at dine rengøringsredskaber til gulvet ikke giver dig de resultater, som du havde drømt om. Det kan også være, at de er besværlige i brug.

Picobello er din løsning, som du kan bruge til at gøre det nemmere og mere effektivt, når du vasker dit gulv. Med en ny gulvvaskerstang og klud er du klar til at gøre dine gulve rene med fornyet energi. Bestil det eksemplar, som du har brug for nu, og modtag din bestilling om 1-2 hverdage.

Hvis du kan samle en kurv, der overstiger 399,-, sender vi din pakke frem uden leveringsomkostninger. Livet er for kort til besværlig rengøring.