Effektiv til hverdagens <br> små slagmarker …

Effektiv til hverdagens
små slagmarker …

SET PÅ TV

Regulus PowerVac 2in1 støvsuger

Som ledningsfri støvsuger med roterende børstehoved hjælper den dig med at gøre huset rent i en fart, og den har endda flere brugsmuligheder. Den kan både bruges som en normal støvsuger, men også som håndholdt støvsuger – det er smart!

INTET SNAVS KAN SKJULE SIG

Regulus PowerVac 2in1 støvsuger

Regulus PowerVac 2in1 er ledningsfri, så du undgår både at skulle skifte stikkontakt, og at børnene falder i ledningen, mens du støvsuger. Den klarer alle husets støvsugningsopgaver og kan endda komme ind de besværlige steder. Klik håndstøvsugeren af og rengør bilen eller sofaen med de forskellige medfølgende børster.

Regulus PowerVac 2in1 støvsuger

SET PÅ TV

Regulus PowerVac 2in1 støvsuger

Kan bruges overalt
Den klarer alle husets støvsugningsopgaver og alle overflader, og den kan endda komme ind i skjulte steder via det smarte tilbehør. Klik håndstøvsugeren af og rengør bilen eller sofaen med de forskellige medfølgende børster.

Ingen ledning
Ligeledes undgår du at løbe tør for ledning og skulle skifte stikkontakt – Med denne støvsuger kan du bare støvsuge løs uden begrænsninger. Ligeledes undgår du at børnene falder i ledningen mens du støvsuger.

Kraftfuldt batteri
Det kraftfulde 20V lithium-ion-batteri har en driftstid på op til 40 minutter, og hertil er den fuldt opladet på ca. 3,5 time, hvilket er hurtigt sammenlignet med andre modeller. Herudover kan selve batteriet tages af ligesom på en boremaskine, og du har mulighed for at købe et ekstra.

Ekstra effektiv børste
For at gøre støvsugningen endnu nemmere og langt mere effektiv, så har Leifheit udviklet den roterende DuoBristle-teknologi, som i modsætningen til lignende model mere effektivt opsamler snavset. Børsten består af 2 forskellige slags børster – et børstesæt med hårde børster som opsamler genstridig snavs og et børstesæt med bløde hår, som opsamler fint støv.

Stærk sugeevne – med turbo funktion
Støvsugeren bruger den effektive cyklonteknologi, som udover at give en stærk sugeevne også har den fordel, at den er poseløs. Har du brug for ekstra ekstra power, så bruger du bare turbo funktionen, hvorved den kører op på fuld styrke. Når den ikke kører på turbo, så kører den på eco-mode, som er energibesparende.

Intet snavs kan skjule sig
De 6 LED pærer lyset gulvet op, og man kan derfor nemt se om der gemmer sig noget snavs under sofaen.

Fylder ingenting i skabet
Normalt fylder støvsugeren meget i kosteskabet, men ikke denne. Håndtaget kan ”knækkes” på midten, så den kun fylder det halve i højden. Herudover er det muligt at klikke mundstykket af, hvis man ønsker den fylder endnu mindre.

Et kvalitetsprodukt fra Leifheit
Dette produkt er udviklet til at holde i mange år, og som bevis for dette, så giver Leifheit 2 års garanti.

Hvad indeholder pakken?
1. Ledningsfri støvsuger.
2. Komplet ladestation.
3. Forskellige børster.

Funktioner
To enheder i en: Støvsuger og håndholdt støvsuger i ét.
Ingen ledning: Slip for at skifte stikkontakt.
Kraftfuldt batteri: 20V lithium-ion batteri med op til 40 minutters brugstid.
Roterende DuoBristle-teknologi: Fjerner effektivt snavs og støv.
Posefri cyklon teknologi: Kraftfuld sugeevne og slip for poserne.
To sugestyrker: Eco og Turbo.
6 LED-lamper: Oplyser gulvet så intet snavs kan skjule sig.
Bløde og skånsomme hjul: Slip for ridser på gulvet.
Komplet ladestation: Sæt den i ladestationen efter brug, og den er altid klar til brug. Slukker automatisk ved fuld opladning.
Foldbart håndtag: Nem at opbevare.
Easy Clean Filter: Rengøres nemt under ridende vand.
Inklusiv tilbehør: Der medfølger specielle børster så du nemt kan støvsuge sofaen. møblerne, bilen mv.