Tørrestativer

Et tørrestativ giver dig et billigt og energibesparende alternativ til tørretumbling, der også kan være hårdt ved dine tekstiler. Uanset om du bor i en lille lejlighed eller stor husstand, finder du gode tørrestativer, der passer ind i dit hjem, her hos Leifheit. Vi har pladsbesparende tørrestativer, der kan hænges på døre, radiatorer eller vægge. Og vi har stærke, stående stativer samt paraplystativer til udendørs brug, hvor du får mange tørremeter, der kan matche hele familiens vasketøjsbunke. Find dit nye tørrestativ fra Leifheit nu, og husk endelig også at vælge det tilbehør til tørrestativet, som du har brug for.
42 Resultater
42 Resultater
42 Resultater
Filter

Farve

På lager online?

Pris

FRI FRAGT

FRI FRAGT

Pris 649,00 kr.    

FRI FRAGT

FRI FRAGT

Spar 33%

Pris 299,95 kr. Før 449,95 kr.

FRI FRAGT

FRI FRAGT

Pris 179,95 kr.    

FRI FRAGT

Pris 119,95 kr.    

Tørrestativer fra Leifheit er prima kvalitet

Har du have eller altan? Har du små børn? Kan du godt lide at lufttørre meget eller lidt af dit tøj?

Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal finde det perfekte tørrestativ, der dækker dine behov. Derfor finder du et stort udvalg af tørrestativer med forskellige egenskaber hos Leifheit. Fælles for alle vores tørrestativer er, at de er udviklet med brugervenlighed i centrum. Derudover er alle modeller lavet i stærke materialer, hvilket også viser sig i den forlængede garanti, som du får på mange af modellerne.

Er du i tvivl om, hvilket tørrestativ du skal vælge til dine behov? Læs med nedenfor, hvor vi præsenterer vores forskellige tørrestativer, så du kan træffe det helt rette valg.

  • Stående tørrestativer/vingetørrestativ

Vingetørrestativet er nok et af de mest klassiske design, som elskes af mange for dets store fleksibilitet. Du kan nemt flytte stativet rundt i hjemmet eller til dine uderum, hvis vejret tillader det. Det stående tørrestativ med vinger har mange tørremeter, men selve stativet fylder næsten ingenting, når det klappes sammen.

Vælg et vingetørrestativ fra Leifheit, hvis du leder efter en fleksibel løsning med masser af tørremeter.

  • Paraplytørrestativer til udendørs brug

Har du en have, hvor du kan give dit tøj, sengelinned og hjemmets øvrige tekstiler en duft af vind og frisk luft? Så skal du vælge et paraplytørrestativ, hvor du får mange meters tørreplads på ganske få kvadratmeter.

Alle vores paraplytørrestativer er lavet i stærke materialer som aluminium og plast, der holder til vind og vejr – du kan bruge vores kvalitetsmodeller som udendørs tørrestativ i lang tid frem.

  • Væghængte tørrestativer

Har du et hjem, hvor du skal tænke over, hvordan pladsen bruges? Et væghængt tørrestativ er en ret genial løsning for dig, der vil optimere din plads, men stadig have glæde af mange, gode tørremeter. Du finder flere forskellige design i vores sortiment, så du kan vælge den løsning, der passer til dit behov.

Et væghængt tørrestativ er en elegant måde at gemme tørrestativet væk i et hjem, hvor pladsen er knap.

  • Hængende tørrestativer   

Hvis du har en kant på radiatoren, altanen, kommoden eller lignende, så har vi tørrestativet, som du kan bruge. I hjemmet kan det være vanskeligt at udnytte alle kvadratmeter, men med et hængende tørrestativ kan du bruge dine ubrugte kvadratmeter til god tørreplads.

Find et tørrestativ til radiatoren eller døren nu, og bestil dit hængende tørrestativ.

  • Tilbehør til tørrestativer

Det, som ofte gør ophængningen og håndteringen af tøjet til en besværlig opgave, er mangel på godt tilbehør. Med vores tilbehør bliver det nemmere og hurtigere at håndtere alle processer omkring dine tørringer af tøj. Vi har tøjklemmer og klemmeposer, der gør det nemt for dig at fange den næste klemme. Vi har også strømpeholdere, som fastholder strømpen nemt og sikkert.

Vil du gøre din ophængning og senere håndtering af dit rene tøj nemmere? Se alt vores tilbehør til tørrestativet nu.

Pegasus – vores populære serie af tørrestativer

De kan umiddelbart ligne ethvert andet stående vingetørrestativ, men hvis du først har mærket kvaliteten og gjort brug af de fordele, der kommer med et Leifheit Pegasus tørrestativ, så ved du, at det er et ekstraordinært godt tørrestativ.

I denne serie finder du flere forskellige design i varierende højde, hvor vi kan fremhæve tre af de mest populære:  

  • Leifheit Pegasus 150 – 15 meter tørreplads med 54 pladser til små emner.  
  • Leifheit Pegasus 180 – ekstra højde gør dette stativ velegnet til lange bukser, sengetøj og andre store emner.  
  • Leifheit Pegasus 200 – 20 meter tørreplads og mange lækre detaljer, der gør det nemmere for dig at hænge tøjet op.   

De parallelle ben på stativerne gør de stående stativer meget stærkere end andre tørrestativer, der har krydsede ben, og derudover er der ingen svejsninger, hvilket efterlader tørrestativerne fra Pegasus uden svage punkter.

Pegasus-serien indeholder også andre typer tørrestativer som Tower, der er oplagt til brusenichen, og tørrestativer, der kan spændes over badekarret. Hvilken Pegasus-model passer perfekt ind i dit hjem?

Hvad koster et tørrestativ fra Leifheit?

Kvaliteten i vores produkter er særdeles høj, og derfor tør vi også forlænge garantien på mange af vores tørrestativer. Men selvom kvaliteten er høj, får du stadig et særdeles attraktivt prisleje, når du vælger et tørrestativ fra Leifheit.

Med Leifheit har alle mulighed for at vælge et tørrestativ i god kvalitet til en rimelig pris. Du kan også være heldig at finde et Leifheit tørrestativ på tilbud i vores tilbudskategori.

Køb alle Leifheit tørrestativer online hos Leifheit.dk

Har du ledt efter et nyt tørrestativ, der gør det nemmere og hurtigere for dig at håndtere dit nyvaskede tøj? Vi har samlet et bredt sortiment, som du kan bruge til at udvælge lige netop det eksemplar, der matcher dine behov. Uanset hvilken model du vælger, får du altid god kvalitet til en skarp pris, når du vælger Leifheit.

Vi gør det nemmere for dig at holde snavsetøjsbunken nede, men vi kan også hjælpe dig med alle andre huslige pligter. Uanset om du står foran hovedrengøringen, madlavningen eller skal stryge kjolen til næste fest, finder du alt du skal bruge hos os – se vores rengøringsartikler, strygeredskaber og køkkenudstyr.