Gør gulvvask til en leg

Gør gulvvask til en leg

TESTVINDENDE NYHED

Clean Twist Ergo

Clean Twist M Ergo er det helt rigtige til grundig rengøring af alle typer gulve. Teleskophåndtag med 360° kugleleje gør det muligt at bevæge moppen i bølgede linjer og gøre rent under møbler.

Centrifugeringsteknologien presser overskydende vand ud af moppen, når den ‘pumpes’ i spandens vrider, og frigiver både snavset vand og snavs inde fra fibrene. Du kan nemt bestemme, hvor fugtig moppen skal være, samtidig med at du får en bedre arbejdsstilling og undgår at skulle have hænderne i vandet.

Clean Twist Ergo

Spar 14%

FRI FRAGT

Pris 599,95 kr. Før 699,00 kr.

Spar 13%

FRI FRAGT

CENTRIFUGER MOPPEN MED ÉN HÅND UDEN BRUG AF KRÆFTER - PERFEKT TIL ALLE ALDRE

Leifheit Clean Twist

Clean Twist gulvvasker er ekstra skånsom mod dit trægulv og giver den bedste rengøring. Sandkorn og snavs centrifugeres under rengøringen ud af moppen, så gulvet ikke ridses. Den smarte Clean Twist kan roteres 360 grader og centrifugeres med én hånd uden brug af kræfter. Moppehovedet justeres nemt ned til flad/vandret, så selv vanskelige steder under sofaen og sengen kan rengøres.

SMART OG EFFEKTIV GULVMOPPE

Leifheit Clean Twist Active

Clean Twist Active er et innovativt gulvmoppesæt, der med den smarte låsemekanisme gør, at den kan stå selv, uden at den skal lænes op af væggen. Sten og snavs centrifugeres ud af moppen, og er derfor den bedste måde at rengøre trægulve på.