Tørrestativer til enhver <br>og ethvert behov

Tørrestativer til enhver
og ethvert behov

GØR DET NEMT AT TØRRE DIT TØJ

Leifheit Pegasus

Pegasus tørrestativer er en serie af gennemtestede produkter i høj kvalitet. Hvad enten det er til brug i lejligheden, haven, badeværelset - til sengetøj og håndklæder eller sokker og underbukser.

15 METER TØRREPLADS

Pegasus 150

Kan benyttes udendørs.
15 meter tørreplads.
Holder til sokker, underbukser m.v.
Vingehøjde på 105 cm og derfor velegnet lange bukser m.v.
Høj kvalitet og hele 5 års garanti.

Pegasus 150

18 METER TØRREPLADS

Pegasus 180

Kan benyttes udendørs.
18 meter tørreplads.
Holder til sokker, underbukser m.v.
Vingehøjde på 105 cm og derfor velegnet lange bukser m.v.
Høj kvalitet og hele 5 års garanti.

Pegasus 180

20 METER TØRREPLADS

Pegasus 200

Kan benyttes udendørs.
20 meter tørreplads.
Holder til sokker, underbukser m.v.
Vingehøjde på 107 cm og derfor velegnet til lange bukser m.v.
Høj kvalitet og hele 5 års garanti.

Pegasus 200

Pegasus - Tørrestativer til alle behov

Har du ledt efter et tørrestativ i god kvalitet, der forhandles til en skarp pris? Med Pegasus-serien fra Leifheit har du alle chancer for at vælge lige netop det tørrestativ, som passer til dit behov. Pegasus-serien består af en række stærke tørrestativer i praktiske design. Dermed kan tørrestativerne matche ethvert hjem og tørrebehov. Se alle tørrestativer fra Pegasus-serien her. Find det design og tilhørende antal tørremeter, som du har brug for, og bestil med det samme.

Hvorfor skal jeg vælge et Pegasus tørrestativ fra Leifheit?

Tøjvask, ophængning og den efterfølgende sammenlægning er en af de faste huslige pligter, der tager flere timer hver eneste uge – særligt hvis du er vaskeansvarlig i en større husstand. Derfor er det også vigtigt, at du har gode redskaber, som gør processerne nemmere og hurtigere. Et godt tørrestativ med gode tørremeter og smarte funktioner kan hjælpe dig til at få ophængning og sammenlægning af tøjet overstået hurtigere.

Et Pegasus tørrestativ er lavet på en stærk konstruktion, der kan holde i lang tid frem. Serien består af flere forskellige design, da vi ved, at ikke alle hjem og tørrebehov er ens. Derfor kan du vælge netop det Pegasus tørrestativ, som passer ind i dit hjem:  

Alle tørrestativer i Pegasus-serien er lavet i stærke materialer som aluminium og plast. Derfor får du også forlænget garanti på helt op til fem år, når du vælger et tørrestativ fra denne serie.

Hvis du vil bruge mindre tid og reducere besværet, når du skal hænge dit tøj op i fremtiden, skal du vælge et tørrestativ fra Pegasus-serien. Du kan også læse vores guide til, hvordan du hænger dit vasketøj korrekt op, så du og dit tøj får det bedste resultat.

Hvilket Pegasus tørrestativ skal jeg vælge?

Når du skal finde det helt rette tørrestativ til dit hjem, er der flere faktorer, der kan være relevante at overveje. Du skal måske særligt tænke over, hvordan dit hjem er indrettet, og hvor du kan stille eller hænge dit tørrestativ. Hvis du har en have eller et uderum, kan du også overveje et paraplytørrestativ til udendørs brug.

Derudover er størrelsen på din familie også afgørende for, hvor mange tørremeter du skal bruge. Enlige og par kan klare sig med færre meter end store familier, der har brug for meget plads.

Nedenfor kan du lære mere om vores forskellige modeller, så du kan vælge det bedste tørrestativ til dit hjem.

Pegasus150

Med hele 15 meter tørreplads og en bredde på bare 55 cm får du et kompakt, men rummeligt, stående tørrestativ. Stativet kan både benyttes inde og ude, men skal dog opbevares inde. Udover stativ får du to smarte holdere med plads til 54 emner. Der er hele fem års garanti på Pegasus 150.

Pegasus 180

Med en forøget højde får du nemt plads til bukser, sengelinned og andre store tørreemner. Stativet rummer hele 18 tørremeter, så der er god plads, når du skal i bund med vasketøjet. Der medfølger to smarte stænger til små emner, der gør det nemmere og hurtigere at hænge sokker, underbukser og lignende op. Du får fem års garanti på Pegasus 180, der er et stående tørrestativ.

Pegasus 200

På de tyve meter tørreplads bliver der nemt plads til vasketøjet, og du kan ovenikøbet hænge skjorter på fem medfølgende bøjler, der passer til en smart riflet stang, der sidder yderst på hver vinge. Ligesom de andre stående stativer er denne model lavet uden svejsninger, og dermed får du en særdeles stærk konstruktion uden svage samlinger. Fem års garanti på Pegasus 200.

Leifheit Pegasus 190 Tower

Har du begrænset plads, og bor du måske i en lejlighed? I så fald ved du, at det kan være svært at få plads til et tørrestativ. Med et towerstativ kan du udnytte kvadratmeterne i din bruseniche, hvor tørrestativet med sine 150 cm i højden bruger spildpladsen effektivt. Du får hele 19 meter tørreplads og fem års garanti på Pegasus 190 Tower.

Leifheit Pegasus 120

Brug dette pladseffektive tørrestativ i bunden af badekarret, på den smalle altan eller andre steder, hvor pladsen er trang. Stativet har en bredde på bare 43 cm, men du får stadig 12 meter tørreplads, hvilket er rigeligt for de fleste mindre husstande. Trods dets kompakthed er stativet særdeles stærkt, da det er lavet med parallelle ben og uden svejsninger. Fem års garanti på Pegasus 120.

Leifheit Pegasus V Duo

Har du et badekar eller en spa? Hvorfor ikke også bruge kvadratmeterne som god tørreplads? Med Pegasus V Duo kan du spænde stativet fast på to kanter og låse det fast med et stærkt trepunktslåsesystem. Dermed får du 18,9 meter tørreplads på kvadratmeter, der ellers kun sjældent kunne bruges. Der er tre års garanti på Pegasus V Duo.

Har du besluttet dig for, hvilket tørrestativ fra Pegasus-serien, der skal flytte ind hos dig? Læg din ordre med det samme, og bliv klar til at hænge dit tøj op effektivt, hurtigt og nemt. Du kan også se vores samlede udvalg af tørrestativer, hvis du stadig ikke har besluttet dig.

Køb dit nye Leifheit Pegasus tørrestativ online hos Leifheit.dk

Skal dit næste tørrestativ gøre det nemmere for dig at hænge tøjet op, så du får et godt resultat i en fart? Vælg et tørrestativ fra Leifheits Pegasus-serie, hvor du kan vælge tørrestativ med vinger, towerstativer og smarte tørrestativer til badekar. Med Pegasus-serien er der et tørrestativ for enhver smag. Hvis du leder efter et væghængt tørrestativ eller hængende tørrestativ, kan vi også hjælpe dig.

Bestil alt du skal bruge til at håndtere din husstands tøjvask, og gør hverdagen nemmere for dig selv. Vi sender din bestilling afsted i en fart, og den lander allerede hos dig i løbet af 1-2 hverdage. Når du bestiller for mere end 399,-, tager vi os af alle fragtomkostninger.

Leifheit er din samarbejdspartner om hjemmet. Vi har et stort udvalg af rengøringsartikler til hele hjemmet, der gør det nemmere, mere effektivt og hurtigere at holde hus. Find alt du skal bruge, så du begrænser din tid på rengøring og frigiver tid til det, som du virkelig sætter pris på: